Placeholder image

Placeholder image
Placeholder image

Ik ben An.
Partner, mama van 2 tieners, veertiger, maatschappelijk werker, leerkracht en erkend familiaal bemiddelaar,
maar vooral ook gepassioneerd en gedreven.
Gepassioneerd door communicatie. Communicatie met jezelf: wat je lichaam, gedachten en gevoelens je (willen) vertellen. Communicatie tussen mensen: wat we tegen mekaar zeggen en niet, wat we mekaar tonen en niet, hoe welwe in contact staan.
Gedreven om daarmee aan de slag te gaan, samen met jou….

Je leeft je dagdagelijkse leven waarin school, werk, gezin, relatie, familie, vrienden, omgeving en zoveel meer vorm krijgen en vaak komen en gaan. Je ervaart spontaan en gaat soms op zoek naar wat je aan het lachen maakt, dat wat je kan liefhebben en wat je maakt tot wie je wil zijn. Onderweg word je ook geconfronteerd met wat je angst aanjaagt, verdrietig stemt en onzeker maakt. Soms lijken je doelen onbereikbaar, soms lijkt niets te zijn wat je dacht dat het was…Maar niets staat stil, niets wacht…. In wat nog komen zal, zitten nieuwe kansen en mogelijkheden. Je leeft samen met zoveel anderen, ieder op zich uniek en bijzonder. Om begrepen te worden en anderen te begrijpen, zoek je naar verbinding. Praten met elkaar i.p.v. tegen elkaar, oprecht en eerlijk zijn, maar je ook veilig en geborgen voelen...

Stappen zetten in persoonlijke ontwikkeling vraagt moed. Of je nu op zoek bent naar oplossingen voor wat minder goed gaat? Of jezelf wil versterken in je talenten? Of op zoek wil gaan naar wat je echt wil?

Ik nodig je uit om samen te bekijken welke kansen je kan grijpen om meer in verbinding te staan met jezelf en anderen. Samen zetten we de eerste stappen …
“You don’t have to see the whole staircase, just take the first step …” - Martin Luther King Jr -

Als trajectbegeleider mocht ik al 15 jaar lang dagelijks mee op ontdekkingsreis met jongeren en hun mentor, op ontdekking naar talenten en krachten. Jong en oud, student en zaakvoerder, ouder en leerkracht, partner en kind, ik en jij…stuk voor stuk de moeite waard en verbonden.

Als maatschappelijk werker zoek ik samen met jou naar wat jij nodig hebt om in je kracht te komen. Daarbij verliezen we nooit je omgeving uit het oog en de relaties die je opbouwt met mensen rondom je.

Ook als bemiddelaar geloof ik rotsvast in de kracht van verbinding. Als bemiddelaar maak ik samen met mensen alles terug bespreekbaar tussen hen om tot duurzame oplossingen te komen.