Placeholder image

Placeholder image

“Het leven is geen lolletje
er is een boel verdriet
maar zo zwaar als wij het maken
is het meestal niet.”
– Toon Hermans -


Ceulemans Fien is de naam, geboren in 1991. Al lange tijd gefascineerd door mens en diens gedrag en gedachten.
Dit zorgde voor een diploma oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapeut, psychotherapeut (i.o.), met een specialisatie in klinische seksuologie, relationele therapie en traumatherapie.
Mijn doel als therapeut is meerzijdig; graag wil ik samen denken, tijd nemen om te bezinnen, ideeën laten kiemen, overschouwen wat reeds is geweest… net als een weg zoeken voor wat nog komen zal. Als empathische meevoeler luister ik met oprechte aandacht naar jouw verhaal. Waarvoor jij ook komt, samen gaan we de stap aan.

Als persoon vind ik het nodig kwaliteit te blijven bieden in een gesprek. Ik ga hier dan ook graag naar op zoek. Zo ben ik reeds tot in Tsjechië geweest voor een congres “Back to the roots of psychology and sexuality”. Ik ben eveneens aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie. Praten over seksualiteit is in mijn praktijkruimte geen taboe.

De oplossingsgerichte therapie die ik geef, is gericht op adolescenten en volwassenen, met een variëteit aan vragen, klachten, … Iedereen is met zijn/haar hulpvraag welkom. Samen kijken we wat werkt, want wat werkt voor een ander, werkt daarom niet voor jou. Mijn vaardigheden en kwaliteiten als therapeut groeien niet alleen door de juiste opleidingen, maar ook door het leerrijke contact met mensen. Elk gesprek is een proces voor zowel cliënt als therapeut.